VÅRE PRODUKTER

 

Alle knaskerøtters produkter er vasket, polert og håndsorterte.
Siden gulrøttene blir håndplukket på friland, er det færre støtskader enn ved maskinopptak, og dette påvirker igjen smaken, som blir bedre ved skånsom behandling.
Gulrøttene kan spises fra pose, kokes eller brukes med dip inntil. Kan nytes som mellommåltid eller til middagen. Produktene bør oppbevares i kjøleskap.

KNASKERØTTER

Dette var det første produktet som ble lansert, og kom inn på markedet i 1994/95. Dette produktet produseres fortsatt. De sendes over hele landet?

De produseres i 165g 200g poser. Logoen og designet på posen er den samme som da posen ble lansert.
Knaskerøtter blir sortert og pakket for hånd av pakkere , posen blir teipet og legges i en knaskeroteske i papp, med logo.

Kunde: Bama. Kan kjøpes på KIWI.

MINIKNASK

De aller minste gulrøttene blir til Miniknask. Produktet veier 60-80g, og posen er en mindre versjon av den originale knaskerotposen.
Den pakkes på samme måte som vanlig knaskerot, men røttene som blir brukt er forhåndssortert, siden størrelsen er mindre.

Kunder: Gjennestad hagesenter.

LUNCH KNASK

Dette produktet pakkes i egen pose på 1kg,
Gulrøttene er små, og blir sortert for hånd. Siden Lunch knask ikke har det kravet om at alle røttene skal være riktig vei, så dette

Kunder: Gjennestad hagesenter

SKOLEKNASK

25 stk store gulrøtter. Størrelse fra 22-30mm i tykkelse og fra 14-22cm i lengde. Posen passer til en klasse, og de store røttene er godt likt.

Kunde: Selges til bruk i skoler

1KG STOR KNASKEROT

1kg knaskerøtter med store røtter. Disse posene er gode til feks matlaging.
Kunde: Gjennestad hagesenter

REGNBUEKNASK

Blir pakket etter behov. Pakkes i 1kg og 5kg oppi esker.
Kunde: Økern Engros på Langhus

SMÅGODT SHAKER

100g og 150g gulrot i plastkopp med lokk. Knaskerøttene skal plukkes, puttes opp i shaker og veies. Så skal det settes på lokk og en label settes over lokk og kopp. Til slutt blir datomerking stemplet på, og den ferdige shakeren settes i en beholder som rommer 6 shakere.

Kunde: Bama

BENDIT SNACKS

Bendit snacksgulrot er håndpakket og veier 250g. Størrelse på rota er fra 10-22mm i tykkelse og fra 10-19cm i lengde.

Kunde: Bama